Download English songs...

Friday, January 27, 2012

Nga Layan Beelzebub


Beelzebub ialah sebuah cerita tentang seorang baby demon lord yg bernama Kaiser aPetah Beelzebub ke 4 yg dihantar oleh bapanye untuk memusnahkan dunia dengan tibe2 nye menjadikan Oga Tatsumi sbagai bape angkatnye di bumi ntuk menompang powernye. Lepas tu banyak la karekter laen mcm Hilda, Kuneida Aoi, Furuichi Takayuki, Alein Delon, Toujou, Lamia dan byk lagi.

Cite ni memang menarik minat aku laa. Lukisan karekter die lawa2 especially awek2 die memang cun walaupun kartun aku masih tergoda haha. Cite ni masih lagi ontheair kat Jepun. Manga baru sampai chpter 141 xsilap n anime die plak yang dalam koleksi aku baru sampi episod 50.

Kalau sape yang belom tau lagi cube2 la search kat mane2 pasni.
Nak download pon xtau kat mane plak. Ni sume sebab SOPA. FUCK SOPA...

Baby Beel dan Oga

1 comment:

Amerul Ryu (xArmzx) said...

animetake.com
aku slalu dLoad kt situ..